Uutisia

Yt-neuvotteluja, irtisanomisia, ostopalveluja - rakennemuutos rassaa

5.6.2017
Henkilöstöä koetellut yt-talvi on takana ja taistot tauonnevat kesän ajaksi. YTD:n väki kokee joutuneensa muita suuremmaksi maksumieheksi, eikä näkemystä voi moittia, kirjoittaa työsuojeluvaltuutettu Kari Romppainen.

Skotlanti - historiaa ja  keväinen annos mediamaailmaa 

31.5.2017
Kirsikankukkien loistaessa auringossa sää suosi matkaajia. Junamatka Edinburghista Glasgowiin rannikolta toiselle toi vaihtelua rankan talven jälkeen. Irtiotto oravanpyörästä tarjosi myös mahdollisuuden tutustua työkavereihin rennommissa merkeissä. Matkalle lähtijöissä oli mukava sekoitus eri ammattiryhmiä, joista työkiireessä ei joskus tunnista kuin nimen tai kasvot.

RTTL:n mielestä Ylen otettava Mäenpään selvitys vakavissaan

16.5.2017
Radio- ja televisiotoimittajien liitto RTTL pitää hallinto-oikeuden professori Olli Mäenpään raporttia hyvin kattavana ja perusteellisena selvityksenä.

Dokumenttielokuvan vaikuttavuustyö sai tukea

10.5.2017
Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskus AVEK, Suomen elokuvasäätiö ja Kirkon mediasäätiö ovat jakaneet tukea dokumenttielokuvan vaikuttavuustyölle. Elokuva muuttaa maailmaa -hanketuki on ensimmäinen laatuaan Suomessa. Tukea myönnettiin 16 hakemuksen joukosta kolmelle kampanjalle yhteensä 110 000 euroa.

Ansaittu jouluraha – mitä verovähennyksiin ?

3.5.2017
Aina kannattaa laittaa verovähennyksiin enemmän kuin vähemmän, verottaja kyllä hoitaa karsimisen FAOn Irmeli Heliö opastaa.