Uutisia

SJL:n järjestötekopalkinto MOT-YMT-yhdistäjille

27.5.2019
Journalistiliiton valtuusto myönsi järjestötekopalkinnon kaksi RTTL:n jäsenjärjestöä, MOT ry:n ja YMT ry:n, yhteen kätilöineille: Sari Korpela-Välisaarelle, Marjaana Keräselle, Jenni Kettuselle, Kari Pyrhöselle ja Marko Tammelle, 23.5. valtuuston juhlaillallisilla.

SJL:n työyhteisötekijäpalkinto YOT:n Heidi Kokille

27.5.2019
Journalistiliiton valtuusto palkitsi työyhteisötekijäpalkinnolla tuotantokoordinaattori Heidi Kokin lukemattomista ansioistaan, 23.5. juhlaillallisilla.

SJL:n luottamushenkilöpalkinto FAO:n Ingrid Svanfeldtille

27.5.2019
Journalistiliiton valtuusto palkitsi Freelance ammattiosasto FAO:n Ingrid Svanfeldtin luottamushenkilöpalkinnolla, juhlaillallisillaan 23.5. Helsingissä. Grattis!

MTV ja Mediahub yhdistyvät - eroa kesti vain muutama vuosi

22.5.2019
MTV ja MTV:lle sisältöä tuottanut Mediahub yhdistyvät, kertoo MTV. Mediahub erotettiin MTV:stä omaksi tuotantoyhtiöksi vuonna 2015, joten ulkoistus kesti vain muutaman vuoden. - MTV:n liiketoiminta on hyvässä kasvussa. Osana kasvustrategiaa vahvistamme kotimaisia, suomalaisille merkityksellisiä sisältöjä. Uutis-, ajankohtais- ja urheilusisällöt ovat tässä keskeisessä asemassa, perustelee MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund tiedotteessa. Mediahub on tuottanut MTV:lle Huomenta Suomen, Seitsemän ja Kymmenen uutiset sekä Tulosruudun ja Päivän sään. Muita tuotantoja ovat Uutisextra, Peter Nyman, Rikospaikka ja Kesäterassi. MTV:llä on tiukka yhteys Mediahubiin myös henkilötasolla. MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Tomi Einonen toimii myös Mediahubin toimitusjohtajana. Molemmat yhtiöt omistaa ruotsalainen Bonnier. Työntekijöitä Mediahubissa on 90. Lisäksi yhtiö työllistää freelancereita ja alihankkijoiden työntekijöitä.

JSN:N PUHEENJOHTAJA 2020-2023 HAKUILMO

21.5.2019
Julkisen sanan neuvoston kannatusyhdistys hakee JSN:n puheenjohtajaa. Julkisen sanan neuvosto (JSN) on tiedotusvälineiden kustantajien ja toimittajien perustama elin, jonka tehtävänä on tulkita hyvää journalistista tapaa sekä puolustaa sanan- ja julkaisemisen vapautta.