Vanhat Ketut palkitsi kuvaussuunnittelijan

24.1.2013

Radio- ja televisiotoimittajien liitto ry:n (RTTL) senioriosasto Vanhat Ketut palkitsi Mika Paavilaisen perinteisellä tunnustusnauhalla.

Tänä vuonna Vanhat Ketut haluaa korostaa laadukkaan tv-toteutuksen merkitystä. Se tuntuu viime aikoina jääneen taustalle jatkuvasti kiihtyvässä ohjelmatuotannossa. Katsoja nauttii visuaalisesti ja äänellisesti hyvin tehdyistä ohjelmista ja tavoittaa niitten sisällön.

Vanhat Ketut myönsi tunnustusnauhan kuvasuunnittelija Mika Paavilaiselle. Hän on lahjakas, tinkimätön ja arvostettu monikamerakuvaaja, joka tekee aina erinomaista ja esimerkillistä työtä.

Mika Paavilainen on vastannut mm. seuraavien ohjelmien kuvauksesta:
Savonlinnan oopperan juhlagaala, RSOn Kausikortti, musiikkinäytelmä Ostarin Joulu, Konepajan sielunmessu, Kunnallis- ja Eduskuntavaalit, Presidentin vaalit sekä oopperat Tristan ja Isolde, Kuollut kaupunki ja Robin Hood. Paavilaisen käsissä ovat olleet myös ajankohtaisohjelma A-Streamin ja Alueuutisten uusimisen kuvallinen suunnittelu.

Palkinto luovutettiin Vanhojen Kettujen vuosikokouksessa 24.1.

Vanhat Ketut on perustettu 1998. Siihen kuuluu noin 600 Yleisradion ja MTV3:n/Oy Mainos-TV-Reklam Ab:n eläkkeellä olevaa ohjelmatyöntekijää, toimittajia, tuottajia, ohjaajia, kuvaajia, lavastajia, graafikkoja jne.