Uusi pressikortti tulee joulukuussa

17.11.2014

Uudet Suomen Journalistiliiton jäsenkortit eli pressikortit lähetetään joulukuun 2014 aikana kaikille jäsenille, joiden jäsenmaksuasiat ovat kunnossa. Uudet kortit ovat voimassa vuodet 2015-2016.

 

Pressikortin kääntöpuolella on Matkahuollon logo, jonka perusteella jäsen saa journalistialennuksen pitkän matkan linja-autoissa. Samoin kortissa on Turvan vakuutustunnus sekä kansainvälisen SOS-palvelun yhteystiedot. Erillista vakuutuskorttia ei tarvita.

Kortissa ei ole jäsenen valokuvaa, mutta erillisen kuvallisen kortin voi tilata tämän sivun oikealla reunalla olevien ohjeiden mukaisesti. Kuvallinen kortti maksaa 20 euroa ja se on samalla kansainvälinen pressikortti. Se on voimassa vain kahden vuoden välein uusittavan jäsenkortin kanssa, mutta sitä ei siis tarvitse erikseen uusia.

Suomen Journalistiliiton opiskelevilla jäsenillä on samat oikeudet ja velvollisuudet kuin muillakin jäsenillä, joten opiskelija saa myös samanlaisen pressikortin. Opiskelijalla on myös oikeus tilata itselleen kuvallinen kansainvälinen pressikortti.