Poks, ja kevätedustajakokous kuittasi vuoden 2017 toiminnan

24.4.2018

It's official, on siis kevät ja kevätedustajakokous 2018 skoolausta vaille valmis.

Radio- ja televisiotoimittajien liiton kevätedustajakokouksessa skoolattiin myös ansioituneille järjestöaktiiveille Seppo Puttoselle ja Markku Värtölle, jotka ovat siirtyneet mm. aktiivimatkailijoiksi, kuten vapaille herroille hyvin sopii.

Mihin se aika taas on vierähtänyt? Juurihan olimme paketoimassa edellistä vuotta! Ja taas oli jengi koossa, tosin Seppo syksyllä vaihtunut Anneliksi, ja tittelikin asiamiehestä toiminnanjohtajaksi. Vuoden 2017 toiminta sai pisteen puhtain paperein liiton kevätedustajakokouksessa RTI-talon auditoriossa keskiviikkona 18. huhtikuuta. Mukavaa on aina nähdä tuttuja kasvoja, mutta virkistävää myös tavata uusia aktiiveja näissä tehtävissä.

Suut makiana paikalle saapuneet kuuntelivat kertauksena tärkeimmät ilot ja haasteet vuosikertomuksen myötä. Hienoista toimista kertokoon myös se, että liiton varallisuus ylitti viime vuonna ensimmäisen kerran miljoonan euron rajan. Miten paljon yhteen vuoteen mahtuukaan, kun se paketoi tiiviisti. Samalla hyväksyttiin lista ehdokkaistamme SJL:n valtuustoon.

RTTL:n puheenjohtaja Sari Korpela-Välisaaren johdolla yhdistysten puheenjohtajat kahlasivat läpi viime vuoden mieleenpainuvimmat kukin omalta osaltaan. Omat ja puheenjohtajan terveiset tilaisuuteen toi Journalistiliiton edunvalvontajohtaja Petri Savolainen. Tuttuun tapaan paikallaolijat saivat napakan katsauksen viimevuotisista TES-kierroksista. Tämän vuoden uutuutena oli mainospala kännyköihin ladattavasta Pressikortti-aplikaatiosta, joka tulee muovisen kortin rinnalle.

Teksti ja kuvat: Jukka-Pekka Nyrhinen

Kokous- ja valotekniikka kuntoon. Vas. Helena Pekarila, Anneli Salmivaara ja SJL:n edunvalvontajohtaja Petri Savolainen varmistamassa.