Pressiklubi avaa kesän 5.6.!

28.5.2018

Mukaan mahtuu 40 nopeinta, ilmoittaudu Pressin verkkosivulla www.pressiklubi.fi 28.5. klo 22 alkaen.

Pressiklubi avaa kesän tiistaina 5. kesäkuuta

Tänä vuonna Pressiklubi kutsuu sinut kesäkauden avajaisiin Ravintola Fat Lizardiin Espoon Otaniemeen tiistaina 5.6. klo 18 alkaen. Tarjolla on pientä syötävää, sangriaa ja sirkkoja. Luvassa on mukavaa yhdessäoloa.

Mukaan mahtuu 40 innokasta. Ilmoittautuminen avautuu ma 28.5. klo 22  Pressin verkkosivulla www.pressiklubi.fi  
Ennakkoilmoittautuminen on välttämätön, sillä tarvitsemme tarjoilua varten henkilömäärän ja mahdolliset erikoisruokavaliot.

Ravintola Fat Lizard sijaitsee Otaniemen metroaseman (Aalto-yliopisto) vieressä osoitteessa Tietotie 1. Ravintolasta on varattu kabinetti käyttöömme.

Ravintola on Espoon vanhimman panimon, Fat Lizardin ja Herttoniemessä sijaitsevan TreffiPubin yhteistyön tulos, joka avattiin viime talvena Aalto-yliopiston tiloihin. Ravintola toimii oivallisena testilaboratoriona pienpanimon uutuuksille. Ravintola on myös Suomen ensimmäisiä ravintoloita, joiden ruokalistalle sirkat ovat päässeet. Tutustu ravintolaan: ravintolafatlizard.fi

Tervetuloa!

ps. Käy tykkäämässä Pressiklubin Facebook-sivusta: https://www.facebook.com/Pressiklubi/

 

Pressiklubi eli Helsingin Kansainvälinen Lehdistöklubi on Helsingin seudun journalistien sekä Radio- ja televisiotoimittajien liiton jäsenten virkistysseura. Pressi edistää journalistista kulttuuria ja sananvapautta sekä vahvistaa journalistien ammatillista identiteettiä. Vuonna 1962 perustettu Pressi on Pohjoismaiden vanhin lehdistöklubi.pressiklubi.fi