Jäsenet pääsevät myös Helsingin Kansainvälisen Pressiklubin tilaisuuksiin. Toukokuussa 2017 käytiin HJK – Inter peliä katsomassa ja tutustuttiin myös HKJ:n pelaajien tiloihin Markku ”Peltsi” Peltoniemen opastuksella.
YOT:n jäseniä vieraili syksyllä Berliinissä.
Mediaseminaari on ollut RTTL:n vuotuinen suurtapahtuma. Syksyn 2015 mediaseminaarin tauolla Sveriges Radion kirjeenvaihtaja Staffan Sonning (oikealla), Ylen toimitusjohtaja Lauri Kivinen ja toimittaja Markus Ekholm.

 

Radio- ja televisiotoimittajien liitto RTTL on radiossa, televisiossa sekä  ohjelma- ja tuotantoyhtiöissä  työskentelevien ohjelmatyöntekijöiden ja alan opettajien ammattiliitto. Jäseniä on noin 5000. 

 

RTTL:n tavoitteena on vastata pätkätöihin, kaupalliseen sisällöntuotantoon, alihankinnan haasteisiin, sisällön rajojen ja omistuksen sekä tekijänoikeuksien hämärtymiseen.

Vasemman reunan valikosta löydät tietoa toiminnasta ja jäsenistä. Siellä on myös mm. nykyinen  RTTL:n  hallituksen varajäsenineen sekä edustajamme Journalistiliiton hallituksessa ja valtuustossa.

 

 

Jäsenistö toimii monissa tehtävissä. Tässä jäsenyhdistys ATOTin väkeä kuvaamassa Uusi päivä- sarjaa Mediapoliksessa Tampereella.
RTTL:n jäsenet tutustuivat Yle Turun uusiin tiloihin Logomossa seminaarimatkallaan.

RTTL on perustettu vuonna 1961.