Kurssi tapahtumatuotannon sujuvaan tekemiseen ­– kouluttajina alan rautaiset ammattilaiset Rhodri Huw ja Yvonne Craven

Haku kurssille on päättynyt. Hakemuksia tuli 24 kappaletta, joten kaikille on järjestymässä kurssipaikka. Lisätietoa kurssista on luvassa ensi viikon alussa.

Kurssilla syvennytään esimerkkien avulla vaativien tuotantojen menestykselliseen tekemiseen alusta loppuun. Kurssilla käsitellään muun muassa toimivan ryhmädynamiikan, vastuun- ja työnjaon sekä avoimen vuorovaikutuksen merkitystä isojen tuotantojen tekemisessä ja ennakoimattomiin yllätyksiin varautumisessa.

Kurssi on suunnattu etenkin ohjaajille ja tuotantokoordinaattoreille, mutta se soveltuu myös muulle tapahtumatuotantoihin osallistuvalle (tekniselle) henkilöstölle. 

Kouluttajiksi on saatu kaksi alan huippuammattilaista Britanniasta. Ohjaaja Rhodri Huw on ollut useita kertoja pääohjaaja suurissa musiikkituotannoissa kuten BBC:n Proms, Cardiff Singer of the World ja London Jazz Festival. Hän on myös kokenut alan kouluttaja.

Kuvaussihteeri ja tuotantokoordinaattori Yvonne Craven on ollut tekemässä muun muassa isoja musiikki- ja balettituotantoja taloissa kuten The Royal Opera House and English National Opera. Hänellä on myös 20 vuoden kokemus ohjaajien ja kuvaussihteerien kouluttamisesta (UK National Film & Television School).

Kurssi järjestetään Helsingissä 3.9.2022 klo 10 – 16. Paikkana on hotelli Scandic Pasila. Kurssi on maksuton. 

Määräaikaan mennessä tuli 24 hakemusta, joten kaikille on luvassa paikka kurssilla. Sen sisällöstä kerrotaan tarkemmin  myöhemmin näillä RTTL:n kurssisivuilla. 

Kurssin järjestämisen mahdollistaa Kopioston RTTL:lle tilittämä järjestökorvaus audiovisuaalisten ohjelmien verkkotallentamisen tekijänoikeuskorvauksista.