Ääni kuntoon!  7.10. ja 8.10.2023 - nyt haettavissa

5.9.2023

Ääni kuntoon! 
7.10. ja 8.10.2023

Kurssilla käydään läpi kattavasti teoriatason tietoa äänen toiminnasta, mikä ääneen vaikuttaa ja miten ääntä huolletaan, opitaan käyttämään äänenhuoltomenetelmiä ja tekemään ääniharjoituksia, jotka edistävät äänen hyvinvointia sekä parantavat äänen kestävyyttä ja kuuluvuutta. Lisäksi opitaan ymmärtämään äänen lämmittelyn ja jäähdyttelyn merkityksen sekä tunnistamaan rasittuneen äänen merkit sekä miten toimia äänentuoton häiriintyessä. 

Kurssi soveltuu kaikille työssään ääntä käyttäville, niin tuotantotiloissa sisällä tai ulkona kuin kokouksissa tai yleisön edessä puhuville.

Yksipäiväinen kurssi järjestetään la 7.10. ja su 8.10. Hakiessasi ilmoita ensisijainen toive kurssipäiväksi. 

Kurssi alkaa molempina päivinä klo 10.00 ja päättyy noin klo 17.00. Paikka on Hotel Arthur, Vuorikatu 19, Helsinki.

Kurssin vetäjänä toimii vokologi Bianca Hösli, kokenut äänenkäytön ammattilainen, jolla on sekä puhe- että lauluäänenkäytön koulutustausta. Lisätietoja kouluttajasta www.uniikkiaani.fi

Kurssi on ilmainen ja molempina kurssipäivinä tarjotaan lounas. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta saapuville maksetaan matkat halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan. Mahdollisia majoituskuluja korvataan yhdeltä yöltä ja korkeintaan 120 euroa. Kaikista kuluista tarvitaan kuitit. Matkalaskun tekemisestä tiedotetaan ensimmäisen kurssipäivän alussa.

Kurssille haetaan oheisella lomakkeella. Haku päättyy 17.9.2023. Kurssi on yksipäiväinen ja kurssille valitaan sekä lauantaille 15 henkilöä että sunnuntaille 15 henkilöä ja kolme henkilöä varasijalle, mahdollisten sairastapausten varalta. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita ensisijainen päivä, johon haluat tulla. Valituille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisella sähköpostilla muutaman päivän kuluttua haun päättymisestä.

Kurssin järjestämisen mahdollistaa Kopioston Radio- ja televisiotoimittajien liitolle tilittämä järjestökorvaus audiovisuaalisten ohjelmien verkkotallentamisen tekijänoikeuskorvauksista.

Lisätietoja kurssista

rttlkurssit@gmail.com