Audiokäsikirjoittamisen taito – kurssi 9.-10.9.2023 - nyt haettavissa

7.8.2023

Kurssilla perehdytään audiokerronnan eri osa-alueisiin ja harjoitellaan ääniohjelmien tekemisessä tarvittavia käytännön taitoja. Työpajassa opit kirjoittamaan äänilähtöistä tekstiä ja pääset kokeilemaan erilaisia audiokäsikirjoittamisen tekniikoita ja näkökulmia. Kurssilla kuunnellaan esimerkkimateriaalia ja analysoidaan äänikerronnan eri työkaluja. 


Kaksipäiväinen audiokäsikirjoittamisen työpaja järjestetään viikonloppuna 9.-10.9.2023. 

Työpaja alkaa molempina päivinä klo 10.00 ja päättyy klo 17.00. Paikka on Helsingin Vallilassa sijaitseva Artlab, Nilsiänkatu 8.

Kurssin vetäjinä toimivat Suvi Tuuli Kataja ja Elli Salo. Kummallakin on monipuolinen kokemus äänikerronnasta ja käsikirjoittamisesta. 


Kurssi on ilmainen ja molempina kurssipäivinä tarjotaan lounas. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta saapuville maksetaan matkat halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan. Mahdollisia majoituskuluja korvataan yhdeltä yöltä ja korkeintaan 120 euroa. Kaikista kuluista tarvitaan kuitit. Matkalaskun tekemisestä tiedotetaan ensimmäisen kurssipäivän alussa.

Kurssille haetaan oheisella lomakkeella. Haku päättyy 21.8.2023. Kurssille valitaan 15 henkilöä ja kolme henkilöä varasijalle, mahdollisten sairastapausten varalta. Valituille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisella sähköpostilla muutaman päivän kuluttua haun päättymisestä.

Kurssin järjestämisen mahdollistaa Kopioston Radio- ja televisiotoimittajien liitolle tilittämä järjestökorvaus audiovisuaalisten ohjelmien verkkotallentamisen tekijänoikeuskorvauksista.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠